Sadržaji

Panorama Resort Međeđa svojim posjetiocima pored motelskog smještaja nudi bazen, restoran sa terasom, ribnjak, caffe bar na vodi, voznju jet-ski-em i još mnogo toga što će Vaš boravak učiniti nezaboravnim.

Sadržaji

Zavirite u ponudu Panorama Resort

panorama resort medjedja

Bazen

Za potpuni užitak i rekreaciju našim gostima na raspolaganju je bazen zatvorenog tipa u ljetnim i zimskim danima. Bazen je otvoren svaki dan.

Restoran

Posebno uređen ambijent i profesionalno osoblje uz veliki izbor jela bosanske kuhinje doprinose ugodnoj atmosferi restorana i garancija su jedinstvenog doživljaja. Iz ponude izdvajamo teletinu ispod sača, te pastrmku i dimljenu pastrmku.

terasa panorama

Terasa

Otvorena terasa sa predivnim pogledom na Drinu i netaknutu prirodu će učiniti vaš boravak ugodnim i opuštenim. I jedan od razloga zašto je odabir broj 1 kada su u pitanju svečane prigode naših gostiju ili jednostavno popodnevna kafa sa prijateljima.

panorama resort

Caffe bar na vodi

Pravo osvježenje našeg resorta je Caffe bar na vodi. Za sve ljubitelje vode ovo je jedinstven doživljaj i ugođaj za ispijanje omiljenog napitka iz širokog spektra pića i uživanje u dobroj muzici.

panorama resort medjejda

Ribnjak

Uvijek svježu i kvalitetnu ribu u našoj ponudi omugućuje ribnjak Panorama Resort Međeđa.

Vodeni sportovi

Vodeni sportovi su odličan način zabave i punjenja baterija. Širok izbor ovih sportova našeg resorta će uspješno odgovoriti na izazov početnika, i lovaca na adrenalin, i pružiti im nezaboravno iskustvo.

Uživajte u nezaboravnom iskustvu boravka na rijeci Drini

Rezervišite svoj boravak odmah!